marți, 15 aprilie 2008

Despre sfarsit:

Biblia descrie câteva semne distincte care se vor întâmpla înainte de întoarcerea lui Hristos:Soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer şi puterile care sunt în ceruri vor fi clătinate. Atunci se va vedea Fiul Omului venind pe nori cu mare putere şi cu slavă....Acceseaza urmatorul link dac vrei sa citesti tot http://www.ellenwhiteexposed.com/rom/egw42.htm

Un comentariu:

never-single spunea...

eii...pe linkul trimis de tine mai scrie ca acste semne s-au intamplat deja. Insa daca continuai sa scrii din capitolul care l-ai inceput sa scrii p blogul tau era mai clar ca aceste semne n-aveau cum sa se fi intamplat deja. Probabil a fost o coincidenta. In continuarea versetelor scrie ca ATUNCI se va arata FIUL OMULUI VENIND PE NORII CERULUI. Si au trecut destui ani de atunci.
MATEI 24:29-30 Îndată după acele zile de necaz „soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.”
Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.